25/03/2022
2850

Torunoğlu Tohumculuk

Torunoğlu Tohumculuk çim tohumu konusunda güvenilir uluslararası çim tohumu firmalarının çim tohumlarını satmaktadır. Çim tohumlarımız ithal OECD sertifikalı mükemmel kalitededir. Hem karışım hem de sade olarak çim tohumu satışlarımız devam etmektedir. Torunoğlu Tohumculuk çim tohumu kalitesinden taviz vermemektedir. Şehirlerde beton bloklar arasında sıkışan insanlarımıza çim tohumlarıyla güzel ortamlar oluşturulmasına katkı sağlamaktadır. Torunoğlu Tohumculuk hem toptan hem de perakende çim tohumu satışı yapmaktadır. Çimlerimiz yüksek çıkış gücü ve çimlenme gücüne sahiptir. Çim alanlarda güzel bir doku oluşturur. Çim tohumları dekara 50-60 kg , metre kareye 50-60 gram ekilir.

Torunoğlu Tohumculuk olarak satışını yaptığımız çim tohumları aşağıdaki gibidir:

Lolium Perenne (İngiliz Çimi), ince yapraklı kışa dayanıklı bir çim tohumu çeşididir. Çok yıllıktır. Ekim tarihi ilkbahar ve sonbahar aylarıdır.

Bermuda Grass (Cynodon Dactylon),  sıcak iklim bölgesi çim tohumudur. Çok yıllık ve sıcağa dayanımı yüksektir. Genellikle ilkbaharda ekimi yapılır.

Fare Kulağı (Dichondra Repens), enine genişleyen bir çim tohumu çeşididir. Basılmaya ve çiğnenmeye dayanıklıdır. Sıcak iklim bölgelerine ekilir.

Çayır Salkım Otu (Poa Pratensis), çok hızlı çimlenen ve koyu yeşil renkli bir çimdir. Çok hızlı büyümez. Sıcak iklim bölgesinde tercih edilir.

Kamışsı Yumak (Festuca Arundinacea), sıcak bölgelere uyum sağlayan bir çim tohumudur. Spor sahalarında tercih edilir.

Mavi Koyun Yumağı (Festuca Ovina), sıcaklığa ve soğuk hava şartlarına dayanıklıdır. Kardeşlemesi oldukça yüksektir.

Ak Üçgül (Trifolium Repens), süs yoncası olarak da bilinen yer örtücü beyaz renkli çiçek açan bir tohumdur. Çim karışımlarında ve mera karışımlarında tercih edilir.

Kırmızı Yumak (Festuca Rubra Rubra), basılmaya çiğnenmeye ve kuraklığa dayanıklı bir çeşittir. Koyu yeşil renktedir.

Adi Kırmızı Yumak (Festuca Rubra Commutata), koyu yeşil renkte ve çok bakım istemeyen bir çim tohumu çeşididir. Yaz ve kış aylarında yeşil kalabilme özelliğine sahiptir.

Narin Tavus Otu (Agrostis Tenius), sıcak ve soğuğa dayanıklı bir çim çeşididir. Sık ve yoğun bir örtücü olan çim tohumudur.

Tekli çim tohumları satışını yaptığımız gibi bölgelere uyumlu karışım çim tohumlarımızda bulunmaktadır.  Sıcak bölgeler için 3’lü, 4’lü karışım çim tohumları, daha soğuk bölgeler için 5’li, 6’lı, 7’li karışım çim tohumları ekilmesi uygundur.

Torunoğlu Tohumculuk Çim Tohumları için sipariş vermek ve bilgi almak için:
0532 266 40 41 – 0322 239 88 08 – 0322 239 88 09 numaralarından ulaşabilirsiniz.